Yoga i små, personliga grupper

Hos oss yogar vi i mindre grupper upp till 10 personer, vilket gör våra klasser omhändertagande och personliga. Det gör också att instruktören kan uppmärksamma och hjälpa alla deltagare på ett annat sätt än i stora grupper. 

I yogasalen kan du även träna den populära träningsformen Barre Flow flera gånger per vecka.

Det går även att boka privatlektioner i yinyoga.

Saltyoga hittar du här.

Barre

Barre är en träningsform inspirerad av balett, yoga och pilates. Träningen görs med enklare vikter och kroppen som främsta redskap. Fokus ligger på styrkeövningar varvat med balans och flexibilitetsmoment som tränar hela kroppen. Perfekt för dig som vill bygga en stark, uthållig och rörlig kropp!

Ingen tidigare danserfarenhet krävs och övningarna går att anpassa till din nivå.

Tid: Tisdagar 11.45-12.30 (45 min) och Fredagar 18.30-19.15 (45 min)

        Onsdagar 18.15-19.15 (60 min) och Söndagar 18.45-19.45 (60 min)

Lärare: Sanna Ansaldo

Pris 45 min, 60 min:  150 kr, klippkort 10 ggr: 1195 kr

Vinyasa Flow

Vinyasayoga är en utveckling av den dynamiska yogaformen Ashtanga. Vinyasayoga innefattar traditionellt flera repetitioner av solhälsningen som värmer upp kroppen och förbereder för resterande asanas (övningar). Precis som Ashtangayoga, inkluderar Vinyasa positioner och övergångsrörelser, länkade tillsammans med medveten andning. Passar dig som vill ha en mer fysisk utmanande yogaklass. Nivå: För alla

Tid: Måndagar kl 17.30-18.45 (75 min),  Torsdagar kl 16.30-17.45 (75 min)

Lärare: Sanna Ansaldo 

Pris: 180 kr, klippkort 10 ggr 1500 kr

Mindfulness och Medveten Rörelse

En mjuk träningsform som hjälper dig att komma ner i varv, bli mer medveten om din kropp & andning. Mindfulness ger dig verktyg för att stressa ner & sätter fart på må-bra hormoner & sänker pulsen som gör att man känner sig mer avslappnad i både huvud & kropp. Emma kommer även utbilda i lymfatisk egenvård för kroppen. Lymfsystemet är vårt reningssystem som rensar ut slagg & vätska, som kan göra att vår kropp blir spänd & svullen.

Tid: Lördagar ojämna veckor kl 11.00-12.00

Lärare: Emma Larsson 

Pris: 150 kr

Yinyoga Privatlektion

Yinyoga är en härlig lugn form av yoga som passar alla människor och kroppar: nybörjare, stelisar och vana yogisar. Yinyoga är en blandning av hatha-yoga, traditionell kinesisk medicin och meditation. Vi stannar länge i positionerna för att komma åt bindväven, myofascian, ligamenten, skelettet och de inre organen. Vi utgår från meridianerna, kroppens energibanor som löper i bindväven. Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats. Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. I stället för att använda kroppen för att komma in i positionerna använder vi positionerna för att ”komma in” i kroppen. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet som löpning, styrketräning och mer dynamiska yogaformer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad livsstil och högt tempo. Under det här passet öppnar vi sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader så att de blir smidigare och mer elastiska.