Stockholm stads enda saltspa

Valven i Gamla Stan döljer något unikt: ett rum täckt av gnistrande bergssalt från golv till tak. Saltet, solen och stillheten gör din upplevelse lika unik. Efter en stund känner du hur luften börjar verka på dig: det blir lättare att andas och musklerna slappnar av. En varm energi sprider sig i kroppen som badar i dagsljuset från sollamporna, som om du var på en behagligt varm badstrand. Efteråt är du härligt fräsch, avslappnad och fylld med energi. Många som dragits med andningsbesvär som allergi eller förkylning har sagt att varit som bortblåsta efter några behandlingar. Saltrum är ovanligt i Sverige men utomlands förekommer det betydligt oftare, till exempel i saunans hemland Finland.  

Vi erbjuder även yoga och olika terapeutiska behandlingar. Företagsgäster och privata sällskap kan hyra vårt spa för fest och konferens, allt i en anrik miljö med utsikt mot Riddarfjärden. Saltspat är en plats för lugn, hälsa och välbefinnande mitt i stan. 

Mirva - ägare till Stockholm Saltspa

”Jag vill hjälpa folk att ta hand om sin kropp”

Mirva Johansson tog över som ägare till Stockholm Saltspa våren 2019. Hon är utbildad yogalärare, har medicinsk grundutbildning via LIF och tio års erfarenhet som träningsinstruktör. Under flera år försökte hon balansera ett intensivt arbete i finansbranschen med lika intensiv träning, men en dag sa hennes kropp ifrån. Hon var helt enkelt tvungen att ställa om sitt liv och lära sig må bra. Genom Stockholm Saltspa kan hon dela med sig av vad hon lärt sig till andra.