som ligger i Gamla stan! 

30/6: Salty Vibrations – gong i saltrummet

Ett unikt tillfälle att uppleva ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet.

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Obs: vi har bara 10 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 senast den 20 juni. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman.

Tid: 2019-06-30 kl. 11.00-13.00.

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över tre år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

30/6 Lymfflödesmassage

Söndag 30 juni får vi besök av Eva Demburg, erfaren Lymfflödesmassör. Välj mellan lymfflödesmassage som även går att kombinera med Medicinsk laser eller koppning. Är det första gången du prövar massageformen rekommenderas att boka 75 minuter behandling.

Med tryckväxlande rörelser, strykningar, djupandning hjälps lymfvätskan till friskare ”lymfstationer” som leder vätskan ”rätt” i kroppen. Egenvårdsprogram som du uppmanas göra själv för att optimera lymfflödet.

Lymfsystemet är kroppens viktigaste försvar mot angrepp från olika mikroorganismer, borttransport av stormolekyliga slaggprodukter samt att hämta näring från tarmområdet. Ett långsamt system så ju mera slagg och andra gifter den måste ta hand om ju större risk är det att systemet blir överbelastat = svullnad

Massagen gör så att slaggprodukter, toxiner, överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Detta medför att svullnader, värk, infektioner, trötthet och extra vätskeansamlingar i kroppen minskar. Mer energi & bättre immunförsvar. Minskning av celluliter, åderbråck, vätska i kropp, förbättrad tarmfunktion
Speciellt lämpad vid olika typer av ödem och operation
Påverkar lugn & ro systemet. Underlättar vid IBS, andningsproblematik, Fibromyalgi, Restless legs, hormonell obalans

Inför: ”lösa” underbyxor, extra vatten, god hygien
Avbokningsregel 24 timmar innan annars utgår full betalning, undantag akut sjukdom. Är du osäker på ditt tillstånd tex halsont, kontakta Eva.
Behandlar ej vid alkoholpåverkan, infektion, blödarsjuka eller under strålbehandling, gravid tom V12.

Terapeut: Eva Demburg

Pris: 60 min 900 kr, 75 min 1100 kr 

Boka via länken nedan längst ner på sidan under ”Stockholm Saltspa Gamla Stan”

3/10: Bubbelprovning med Stockholms Vinhus

På ett lättsamt och inbjudande sätt går vår sommelier igenom de mousserande vinernas historia, tillverkning och typer. En diskussion kring mat och dryck i kombination är en trevlig inledning på sommaren.

Kostnad 450 kr per person. OSA senast den 10 Juni och swisha in din betalning på 1233600467 eller bg 815-5921. Märk betalningen med Bubbel. Vid frågor maila: info@stockholmsaltspa.com

Tid: 2019-10-03 kl. 18.00-20.00.

Pris: 450 kr.

Välkommen!

Föreläsare: Dan Wikström

Tid: 2019-06-13 kl. 18.00-20.00.

Pris: 450 kr.

Välkommen!

X/X: Eventnamn

Beskrivning.

Föreläsare: Namn.

Tid: 2019-06-01 kl. 10.00-13.00.

Pris: xxx kr.

Välkommen!