Bokningsregler Event

För alla event gäller följande: Bokningen är bindande fr o m 5 dagar före eventet. Avgiften ska betalas i samband med bokningen via online-kortbetalning, som aktiveras i anslutning till Eventet. Återbetalning efter att avbokningsmarginalen har gått ut kan endast ske om en ersättare kan ta platsen.

Klädsel / utrustning: Vi rekommenderar att du har tights/mjukisbyxor samt tar med en långärmad tröja på våra klasser i saltrummet eftersom klasserna är lugna och avslappnande. Vi yogar på handdukar – inga yogamattor i saltrummet. Bolster, filt och sittkudde finns att låna under klasserna.

11/8: Gong i saltrummet (även 8/9, 20/10, 17/11, 15/12, samma bokningslänk)

Upplev ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet!

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Obs: vi har bara 10 platser, så boka in dig redan idag!

Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. 

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet. Anmälan är bindande – oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman. 

Tid: 2024-08-11 kl. 14.00-16.00 

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över tre år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

8/9 Workshop i Restorative Yoga (Återhämtningsyoga)  (även 20/10, samma bokningslänk)

Upplev total avslappning i den unika miljön i Saltrummet!

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk yogaform som är ytterligare mer ”yin” än yinyoga, ett steg mjukare och vilsammare, och som handlar om att slappna av och skapa återhämtning – fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative yoga går ut på att låta kroppen och sinnet få vila och återhämta sig och utförs genom mjuka, stilla och avslappnande positioner som ger maximal avlastning. Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du uppmanas att släppa taget och sjunka in i kuddarna. Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter. Genom denna vila och avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet vilket hjälper oss att skapa en fysisk och mental balans. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till långt senare. Restorative Yoga skapades av BKS Iyengar och används mycket effektivt mot fysisk och psykisk utmattning.

Fördelar med Restorative Yoga:

  • Enkelt att utföra, passar alla.
  • Bättre sömn
  • Ökad cirkulation i kroppen
  • Avslappnande, släpper spänningar i kroppen
  • Lugnar sinnet vilket kan bromsa in fysiska stressymptom
  • Har en läkande effekt på kroppen i och med sin återhämtande funktion
  • Ökar fokus, närvaro och kroppskännedom
  • Lär oss att släppa kontrollen och våga hänge oss fullt ut
  • Ger kroppen återhämtning mellan träningspass och förebygger skador

Obs: vi har bara 6 platser, så boka in dig redan idag!

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet. Anmälan är bindande – oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Yogalärare: Mirva Johansson 

Tid: 2024-09-08 kl. 11.00-13.00 

Pris: 500 kr