Bokningsregler Event

För alla event gäller följande: Bokningen är bindande fr o m 5 dagar före eventet. Avgiften ska betalas i samband med bokningen via online-kortbetalning, som aktiveras i anslutning till Eventet. Återbetalning efter att avbokningsmarginalen har gått ut kan endast ske om en ersättare kan ta platsen.

Klädsel / utrustning: Vi rekommenderar att du har tights/mjukisbyxor samt tar med en långärmad tröja på våra klasser i saltrummet eftersom klasserna är lugna och avslappnande. Vi yogar på handdukar – inga yogamattor i saltrummet. Bolster, filt och sittkudde finns att låna under klasserna.

1/3  Te provning – Kung fu-style (även 8/3, 15/3, 22/3, samma bokningslänk)

Upptäck en helt ny värld av te på vår Kung fu-style te provning! Grasswood Tea hälsar dig välkommen till en kväll fylld med aromatiska dofter och överraskande smaker på Stockholm Saltspa & Yoga. Ta med dina vänner eller kom ensam för att utforska den spännande världen av te.

– Kung fu-style är ett traditionellt sätt att brygga te som handlar om att brygga och dricka teet på bästa möjliga sätt.
– På 1,5 – 2 timmar får du provsmaka 3 olika taiwanesiska teer.
– Lär dig om teets ursprung och smakskillnader.
– Teerna kommer från bästa taiwanesiska te producent.

Biljetterna kostar från endast 375 kr och evenemanget äger rum på fredagar i mars klockan 18:00. Missa inte chansen att uppleva en unik afton av te-provning, skratt och goda samtal. Boka dina biljetter redan idag och ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga! Max 4 personer per provning

Instagram https://www.instagram.com/grasswood_tea/
Facebook https://www.facebook.com/grasswoodtea.se/

Instruktör: Chih-Lin Yeh

Tid: 2024-03-01 kl. 18.00-20.00 

Pris: 375 kr.

9/3  LymfFlow Yoga & Afrodans by Eva (även 6/4, samma bokningslänk)

Boosta ditt flöde och dina må bra -hormoner med bästa kombon av Evas egna koncept; vi dansar loss till sköna rytmer med lätta steg och sedan balanserar upp med den enkla lymflow yogan.

Afrodans är avkopplande, ger energi, fungerar som rörlighets- och smidighetsträning och gör en glad. ”Lätt att hänga med” -koreografi till sköna afrobeats som plockar fram din inre dansgudinna! 

LymfFlow Yoga är en avskalad yogaform där fokus ligger på andetaget, avslappning och egenmassage. Mjuka yogarörelser möter stillsamma yogapositioner som boostar igång ditt lymfsystem vid t ex svullnad. Passar de flesta, ung som gammal!

Obs: vi har bara 10 platser, så boka in dig redan idag!

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2024-03-09 kl. 09.30-12.00 

Pris: 350 kr.

24/3 Workshop i Restorative Yoga (Återhämtningsyoga)   

Upplev total avslappning i den unika miljön i Saltrummet!

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk yogaform som är ytterligare mer ”yin” än yinyoga, ett steg mjukare och vilsammare, och som handlar om att slappna av och skapa återhämtning – fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative yoga går ut på att låta kroppen och sinnet få vila och återhämta sig och utförs genom mjuka, stilla och avslappnande positioner som ger maximal avlastning. Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du uppmanas att släppa taget och sjunka in i kuddarna. Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter. Genom denna vila och avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet vilket hjälper oss att skapa en fysisk och mental balans. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till långt senare. Restorative Yoga skapades av BKS Iyengar och används mycket effektivt mot fysisk och psykisk utmattning.

Fördelar med Restorative Yoga:

  • Enkelt att utföra, passar alla.
  • Bättre sömn
  • Ökad cirkulation i kroppen
  • Avslappnande, släpper spänningar i kroppen
  • Lugnar sinnet vilket kan bromsa in fysiska stressymptom
  • Har en läkande effekt på kroppen i och med sin återhämtande funktion
  • Ökar fokus, närvaro och kroppskännedom
  • Lär oss att släppa kontrollen och våga hänge oss fullt ut
  • Ger kroppen återhämtning mellan träningspass och förebygger skador

Obs: vi har bara 6 platser, så boka in dig redan idag!

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet. Anmälan är bindande – oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Yogalärare: Mirva Johansson 

Tid: 2024-03-24 kl. 11.00-13.00 

Pris: 500 kr

24/3: Gong i saltrummet – FULLBOKAD, mejla för reservlista

(Även 21/4, 5/5 och 16/6, samma bokningslänk)

Upplev ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet!

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Obs: vi har bara 9 platser, så boka in dig redan idag!

Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. 

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet. Anmälan är bindande – oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman. 

Tid: 2024-03-24 kl. 14.00-16.00 

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över tre år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

6/4 Workshop Yinyoga och Lymfsystemet 

Vi startar med andetaget, egenmassage där vi öppnar upp överkroppen i lugna flöden till ljusterapi för att starta igång lymfsystemet i kroppen under 30 minuter. Sedan går vi över till Yin, till stillhet där vår bindväv kan mjukna genom att vi släpper taget om musklerna och istället slappnar av under några minuter i positionerna. En medveten närvaro så sinnet får komma till ro. Fokus i denna workshop är att öppna upp ditt viktiga lymfsystem genom att använda oss av de positioner som enligt Traditionell kinesisk medicin främjar vårt lymfflöde. Lymfsystemet är vårt cirkulation -och reningssystem, det har hand om immunförsvar och rensar kroppen från slaggprodukter och överflödig vätska. En workshop för dig som vill lära dig mer om lymfsystemet, hur du kan känna dig lättare i kroppen och lugnare till sinnes. För dig som kanske känner dig tung i kroppen, oförklarlig värk, svullnar lätt eller har trötthetssyndrom. Eller för dig som älskar att yoga i saltrummet med dess magiska effekter för hälsan

Obs: vi har bara 8 platser, så boka in dig redan idag!

Bokningen betalas med online-kortbetalning i samband med bokningen. Betalningen aktiveras i anslutning till Eventet.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2024-04-06 kl. 16.30-18.30 

Pris: 500 kr.