Bokningsregler Event

För alla event gäller följande: Bokningen är bindande fr o m 5 dagar före eventet. Avgiften ska betalas i samband med bokningen, dock senast 5 dagar innan eventet via swish eller bg. Kvitto erhålls vid ankomst. Betalning på plats medför en extra avgift (undantag: för bokning som är gjord mindre än 24h innan eventet). Återbetalning kan endast ske om en ersättare kan ta platsen. Om avgiften inte har betalats i tid äger vi rätten att ge platsen till en reserv. Obetald avgift betyder inte att man inte är betalningsskyldig – avgiften vid No Show faktureras om ingen reserv kan ta platsen.

Klädsel / utrustning: Vi rekommenderar att du har tights/mjukisbyxor samt tar med en långärmad tröja på våra klasser i saltrummet eftersom klasserna är lugna och avslappnande. Vi yogar på handdukar – inga yogamattor i saltrummet. Bolster, filt och sittkudde finns att låna under klasserna.

4/10: Mini-Workshop Lymfatisk Boost

Lymfcirkulationen i kroppen gör så att slaggprodukter, toxiner, överflödig vätska mm lättare förs ut ur kroppen och har hand om immunförsvaret. Att lära dig aktivera kroppens transportsystem medför att svullnader, diffus värk, infektioner, trötthet och extra vätskeansamlingar som tex efter träning, stress, hormonella obalanser & vid värme minskar/försvinner. Även tarmfunktion, andningsbeteende och sömnen kan förbättras. En positiv påverkan av vårt lugn -och ro system för tex långvarig trötthets -och stressymptom Eva berättar det viktigaste om lymfsystemets betydelse för vårt välmående. Praktisk genomgång av egenmassage och tips hur du på bästa sätt kan boosta ditt lymfsystem på olika sätt.

Eva håller Lymfatisk yogaklass i saltrummet kl 19.15 efteråt, det finns endast 7 platser så boka i god tid via knappen nedan. 20% rabatt på klassen när du deltar på workshopen – uppge WS EVA i bokningsnoteringar vid bokning

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2022-10-04 kl. 17.30-19 (Saltyoga lymfatisk kl 19.15-20.15, bokas separat)

Pris: 300 kr

9/10: Workshop i Restorative Yoga (Återhämtningsyoga) – FULLBOKAD – Nästa tillfälle: 20/11 (Workshop Återhämta Dig med Restorative Yoga)

Upplev total avslappning i den unika miljön i Saltrummet!

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk yogaform som är ytterligare mer ”yin” än yinyoga, ett steg mjukare och vilsammare, och som handlar om att slappna av och skapa återhämtning – fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative yoga går ut på att låta kroppen och sinnet få vila och återhämta sig och utförs genom mjuka, stilla och avslappnande positioner som ger maximal avlastning. Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du uppmanas att släppa taget och sjunka in i kuddarna. Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter. Genom denna vila och avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet vilket hjälper oss att skapa en fysisk och mental balans. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till långt senare. Restorative Yoga skapades av BKS Iyengar och används mycket effektivt mot fysisk och psykisk utmattning.

Fördelar med Restorative Yoga:

 • Enkelt att utföra, passar alla.
 • Bättre sömn
 • Ökad cirkulation i kroppen
 • Avslappnande, släpper spänningar i kroppen
 • Lugnar sinnet vilket kan bromsa in fysiska stressymptom
 • Har en läkande effekt på kroppen i och med sin återhämtande funktion
 • Ökar fokus, närvaro och kroppskännedom
 • Lär oss att släppa kontrollen och våga hänge oss fullt ut
 • Ger kroppen återhämtning mellan träningspass och förebygger skador

Obs: vi har bara 6 platser, så boka in dig redan idag!

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 600 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Yogalärare: Mirva Johansson 

Tid: 2022-10-09 kl. 11.00-13.00 

Pris: 500 kr

9/10: Gong i saltrummet -1 plats kvar!

Upplev ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet!

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Obs: vi har bara 9 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 700 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman. 

Tid: 2022-10-09 kl. 14.00-16.00 

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över fem år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

15/10: Release day – Saltspa X Fayers

World of Fajers – Det började med en idé om en väldoftande Gym Clutch, en multifunktionell kuvertväska.
En liten kollektion växte fram och idag är målet är att bygga ett holistiskt livsstilsvarumärke där fokus ligger på att kombinera innovation och hållbarhet med skandinavisk stilrenhet.

Fajers har synts i internationella magasin så som Vogue, Harper’s Bazaar, ELLE och InStyle. Det är även på den internationella marknaden som Fajers har fått störst uppmärksamhet, men nu är det dags för hemmamarknaden. Tillsammans med Stockholm Saltspa tar vi pulsen på Sverige innan vi gör en större satsning här hemma.

Med en nyfikenhet för framtidens teknik och en dragningskraft till det spirituella levererar Fajers produkter av hög kvalitet för ambitiösa kvinnor som söker verktyg för att skapa sin holistiska livsstil.

OBS! ANMÄLAN STÄNGER 5 OKTOBER!

Endast 10 platser.

Instruktör: Sanna Ansaldo och Diana ”Py” Ionescu 

Tid: 2022-10-15 kl. 10.00-15.00 

Pris: 1500 kr (inkl två yogaklasser, lunch samt yogamatta och goodie bag från Fayers – värde totalt ca 1000 kr)

15/11: Mini-Workshop Koppning

Koppning(silikon) är en metod som används för att släta ut huden, cirkulationsökning, rensa slaggprodukt & toxiner, vid muskelspänningar, ger energi mm. Vid förtätat bindväv, celluliter, muskelspänningar. Eva berättar kort om vad koppningen kan göra för kroppen. Du får praktiskt testa grunderna hur du koppar dig själv och om du vill testa koppa en annan deltagare. Rekommenderas att du har någon kunskap om hur lymfsystemet fungerar innan workshop för att förstå den praktiska delen, mini workshop i lymfystem 4/10. Se tex länkar via denna sida  eller boka en lymfflödesmassage.

Eva håller Lymfatisk yogaklass i saltrummet kl 19.15 efteråt, det finns endast 7 platser så boka i god tid via knappen nedan. 20% rabatt på klassen när du deltar på workshopen – uppge WS EVA i bokningsnoteringar vid bokning

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2022-11-15 kl. 17.30-19 (Saltyoga lymfatisk kl 19.15-20.15, bokas separat)

Pris: 300 kr

20/11: Workshop: Återhämta Dig med Restorative Saltyoga

Känns det som om tiden aldrig räcker till? Känns det som att din vardag är ett konstant pussel? Känner du dig orkeslös men samtidigt rastlös? Har du svårt att komma ner i varv och in i stillhet? Längtar du efter vila och andrum? Vill du veta mer om hur du kan förkroppsliga närvaro och mindfulness? Då är denna workshop för dig!

Under 2 timmar ges en möjlighet till djup avslappning, återhämtning och att komma i kontakt med det helt prestationslösa varandet.

Vi använder kuddar, filtar och block som stöd och ligger i kroppsanpassade ställningar som får kroppen och sinnet att vila på djupet.

Klassen kan liknas vid en kroppsbehandling i grupp. Restorative yoga har visat sig ha en positiv effekt vid stress-symptom och utbrändhet då även hjärnan ges tillfälle att vila och läka.

Maria skapar en lugn och trygg miljö där du tillåts stressa av och komma djupt in i avslappning.

(Ta gärna med en tunn sjal eller scarf att ha över ögon och hjässa samt varma sköna kläder)

Workshopen hålls i Saltrummet.

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 600 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Maria Halldén

Tid: 2022-11-20 kl. 11-13

Pris: 500 kr.

20/11: Gong i saltrummet

Upplev ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet!

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Obs: vi har bara 9 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 700 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman. 

Tid: 2022-11-20 kl. 14.00-16.00 

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över tre år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

26/11: Workshop Yinyoga och Lymfsystemet 

Vi startar med andetaget, egenmassage där vi öppnar upp överkroppen i lugna flöden till ljusterapi för att starta igång lymfsystemet i kroppen under 30 minuter. Sedan går vi över till Yin, till stillhet där vår bindväv kan mjukna genom att vi släppertaget om musklerna och istället slappnar av under några minuter i positionerna. En medveten närvaro så sinnet får komma till ro. Fokus i denna workshop är att öppna upp ditt viktiga lymfsystem genom att använda oss av de positioner som enligt Traditionell kinesisk medicin främjar vårt lymfflöde. Lymfsystemet är vårt cirkulation -och reningssystem, det har hand om immunförsvar och rensar kroppen från slaggprodukter och överflödig vätska. En workshop för dig som vill lära dig mer om lymfsystemet, hur du kan känna dig lättare i kroppen och lugnare till sinnes. För dig som kanske känner dig tung i kroppen, oförklarlig värk, svullnar lätt eller har trötthetssyndrom. Eller för dig som älskar att yoga i saltrummet med dess magiska effekter för hälsan

Obs: vi har bara 8 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 600 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2022-11-26 kl. 15.30-17.30 

Pris: 500 kr.

4/12: Gong i saltrummet 

Upplev ett fantastiskt Gongbad i Saltrummet!

Varmt välkomna till ett extra härligt pass där det välgörande saltet och Gongen återställer balansen i kropp och själ. Saltet är bra för luftvägarna, bihålorna, immunförsvaret och syreupptagningsförmågan samt att det har en lugnande och avslappnande effekt. Det är också bra för huden och hjälper mot eksem, acne och andra hudåkommor.

Under passet gör vi enkla yogaövningar för att slappna av i kroppen. Sen kommer vi att göra några enkla andningsmeditationer för att tillgodogöra oss saltets effekt ordentligt. Till sist försätts du i djup vila av den en meter höga Gongen.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och sätter igång läkande flöden. Den som lyssnar hamnar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, vilket ger kroppen en otroligt djup vila. Många säger att de fått bättre sömn, ny energi och blivit mer kreativa efter ett Gongbad. 

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Obs: vi har bara 9 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 700 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Har du frågor, ställ dem här: boka@feelthevibes.se eller på telefon 070-513 18 87

Gongledare: Mattias Sundman. 

Tid: 2022-12-04 kl. 14.00-16.00 

Pris: 600 kr.

Välkommen!

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och har spelat Gong i över fem år. Han håller regelbundna klasser både i Stockholm och Nynäshamn och spelar på Space of Love på Öland. Han älskar att dela med sig av sin passion för Gongen.

”Jag spelar alltid från hjärtat och för världsfred.”
Läs mer om Mattias

4/12: Workshop i Restorative Yoga (Återhämtningsyoga) 

Upplev total avslappning i den unika miljön i Saltrummet!

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk yogaform som är ytterligare mer ”yin” än yinyoga, ett steg mjukare och vilsammare, och som handlar om att slappna av och skapa återhämtning – fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative yoga går ut på att låta kroppen och sinnet få vila och återhämta sig och utförs genom mjuka, stilla och avslappnande positioner som ger maximal avlastning. Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du uppmanas att släppa taget och sjunka in i kuddarna. Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter. Genom denna vila och avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet vilket hjälper oss att skapa en fysisk och mental balans. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till långt senare. Restorative Yoga skapades av BKS Iyengar och används mycket effektivt mot fysisk och psykisk utmattning.

Fördelar med Restorative Yoga:

 • Enkelt att utföra, passar alla.
 • Bättre sömn
 • Ökad cirkulation i kroppen
 • Avslappnande, släpper spänningar i kroppen
 • Lugnar sinnet vilket kan bromsa in fysiska stressymptom
 • Har en läkande effekt på kroppen i och med sin återhämtande funktion
 • Ökar fokus, närvaro och kroppskännedom
 • Lär oss att släppa kontrollen och våga hänge oss fullt ut
 • Ger kroppen återhämtning mellan träningspass och förebygger skador

Obs: vi har bara 6 platser, så boka in dig redan idag!

Ta med varma sköna kläder då klassen är mycket avslappnande!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 600 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Yogalärare: Mirva Johansson 

Tid: 2022-12-04 kl. 11.00-13.00 

Pris: 500 kr

xx/xx: Workshop Shaking, Laugh & Relax

”The mind does not know that we’re faking it”

Unik kombination av de bästa teknikerna för välmående och avkoppling!

Vi börjar med att skaka loss kroppen. Denna aktiva meditationsteknik leder uppmärksamheten från huvudet och ner i kroppen genom att skaka bort tankar, överflödiga spänningar och stress. Metoden härstammar från Kundaliniyogan och har använts i tusentals år. Den kan göras av de flesta då den varken kräver styrka eller vighet. Tekniken är även fördelaktig för dig som blir rastlös eller får ont under sittande meditation. En galaxlampa och musik skapar atmosfär som hjälper dig att komma in i flowet och skakningen.

Vi fortsätter att släppa på spänningar och frigör endorfiner med olika skrattövningar. Skratt gör din kropp avslappnad, skratt släpper på spänningar och syresätter ditt blod på roligast tänkbara sätt. Och skratt är universellt, alla förstår dess språk. Det är dessutom väldigt smittsamt!

Klassen avslutas med lång shavasana och lätt ayurvedisk ansiktsmassage.

Workshopen hålls i Saltrummet.

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 550 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Diana ”Py” Ionescu

Tid: 2022-xx-xx kl. 15.30-17.30

Pris: 450 kr.

xx/xx: Workshop Yinyoga med Chakrabalansering 

I det vackra saltrummet kombinerar vi avslappnande yinyoga med en djupgående chakrameditation.

Hösten är här och det är dags att städa ur det gamla för att ge plats åt det nya. Hur ofta tar vi oss tid att städa vår energikropp? Maria leder dig i en utrensande chakrameditation så att du kan släppa det som varit och börja hösten med ny fräsch energi. Samtidigt vilar vi ner i saltet i Yinyogas grundande positioner. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av meditation eller Yinyoga. Detta är en grundande och samtidigt upplyftande klass där hela du är välkommen precis som du är!

Obs: vi har bara 8 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokad klass mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats 550 kr. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Yogalärare: Maria Halldén 

Tid: 2021-xx-xx kl. xx

Pris: 450 kr

xx/x: Workshop Koppning hemmabruk med lymfatisk yoga

Koppning(silikon) är en metod som används för att släta ut huden, cirkulationsökning, rensa slaggprodukt & toxiner, vid muskelspänningar, ger energi mm.  

 • Eva berättar vad koppningen kan göra för kroppen. Du får praktiskt testa grunderna hur du koppar dig själv & andra samt grunderna i egenmassage lymfsystem. Rekommenderas att du har någon kunskap om hur lymfsystemet fungerar innan workshop för att förstå den praktiska delen. Se tex länkar via denna sida: http://strong-healthy.se/egenvard eller boka en lymfflödesmassage.
 • Lymfatisk yoga i saltrummet med ljusterapi
 • Lätt fika ingår

Instruktör: Eva Demburg 

Tid: 2022-xx-xx kl. xx

Pris: 600 kr

xx/xx: Mini-Retreat Älska Dig Själv + Chokladprovning 

Välkommen på en dag bara för dig! Du vältrar dig i självkärlek och choklad.

Du börjar dagen med att Mirva leder dig in i att landa i kroppen och närvaron på en saltbädd med hjälp av yinyogans grundande ställningar i vårt vackra Saltrum.

Därefter låter Sanna dig upptäcka chokladens hjärtöppnande njutning i kontakt med alla dina sinnen. Under denna workshop kommer du få dyka in i din upplevelse av chokladen och kakaons rikedom. Du kommer upptäcka hur dina intryck påverkas av varje sinne. Att uppskatta choklad är så mycket mer än att äta. Under den här stunden kommer du att smaka, dofta och känna. Du kommer få avnjuta exklusiv hantverkschoklad, så kallad bean-to-bar, där chokladtillverkaren har gjort allt arbete från kakaobönan till chokladen i din hand.

Efter det avnjuter vi alla en god lunch tillsammans.

Dagen fortsätter med att Maria guidar dig in i självkärlekens praktik med övningar och handfasta tips du kan ta med dig in i vardagen. Till sist får du gå in i fullständig vila och återhämtning med en Restorative klass som kan liknas vid en kroppsbehandling i grupp.

Obs: vi har bara 8 platser, så boka in dig redan idag!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokat event mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats samma dag 100 kr utöver kursavgiften. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktörer: Mirva Johansson (Yinyoga), Maria Halldén (Restorative yoga) och Sanna Forslund (chokladprovning)

Sanna Forslund är chokladexpert och inspiratör. Genom smakupplevelser, artiklar och föreläsningar vill hon inspirera alla att värdesätta kakao. Hon vill dela med sig av sin kunskap om dess historia och hur den förvandlas till choklad – från trädet till chokladkakan. Vill du lära dig mer om choklad och smakupplevelser hittar du Sanna på instagram @cacaosana

Tid: 2022-xx-xx kl. 10.00-17.00 

Pris: 1250 kr (inkl lunch och fika).

Välkommen!

xx/xx: Workshop: Energimedicin för vardagsbruk

Energimedicin, självhealing för vardagsbruk – en workshop för att släppa blockeringar och stagnerad energi och frigöra mer av ditt inre flöde samt få lite koll på hur man kan tänka kring energimedicin och vår multidimensionella verklighet.
Du guidas intuitivt in i din kropp och djupare in i ditt system via mjuka sköna yogaövningar, andningsövningar och koncentrationsövningar. Här lär du känna dig själv på insidan, får lite energimedicinska begrepp på det som pågår, lär dig att transformera stagnerad energi, inspireras att andas på olika sätt, fokusera på andra sätt för att frigöra, öppna, släppa, expandera, höja, vidga, bjuda in mer och mer av den som är du. Välkommen med allt som är du och tillåt dig att guidas mjukt och kärleksfullt in i ditt multidimensionella jag.

Workshopen hålls i saltrummet och innehåller yogaövningar.

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokat event mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats samma dag 100 kr utöver kursavgiften. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktör: Malin Rydesjö 

Tid: 2021-xx-xx kl. xx-xx 

Pris: 500 kr 

Välkommen!

xx/xx: Mini-Retreat med Sanna och Py 

Välkommen på en spännande heldag med yoga och meditation på Stockholm Saltspa!

Vi inleder dagen med en Rocket Vinyasa. Rocket Vinyasa Yoga är en lekfull, snabbt flödande och fysiskt utmanande praktik baserad på Ashtanga Vinyasa Yoga, skapad av Larry Schultz. Rocket innehåller många spännande armbalanser, inversioner och bakåtböjningar. Rocketyogan är en mer lekfull form av ashtanga, med fler utmanande positioner och mycket mer flow.

Efter lunch väntar en spännande unik klass – Shaking in Space. Denna aktiva meditation leder uppmärksamheten från huvudet och ner i kroppen genom att skaka bort tankar, överflödiga spänningar och stress. Metoden härstammar från Kundaliniyogan och har använts i tusentals år. Den kan göras av de flesta då den varken kräver styrka eller vighet. Tekniken är även fördelaktig för dig som blir rastlös eller får ont under sittande meditation. Shaking kan med fördel göras en kortare stund innan sittande meditation eller asanapraktik, på morgonen för att väcka kroppen eller på kvällen för att rensa bort dagens tankar och landa i dig själv innan läggdags. Shakingen gör vi i det underbara saltrummet, gärna barfota. En galaxlampa och musik skapar atmosfär som hjälper dig att komma in i flowet och skakningen. 

Direkt efter Shaking-klassen väntar en avkopplande underbar SaltYoga Nidra. Under denna 90 minutersklass kommer du att uppleva den kraftfullt avkopplande effekten som Yoga Nidra har på såväl din fysiska, mentala som emotionella kropp. Yoga Nidra är en ledd meditation liggandes på rygg i Savasana med stängda ögon. Det enda du behöver att göra är att lyssna på instruktionerna och fokusera på att inte somna. Under meditationens djupaste stadie spelas ett ljudbad genom en uppsättning Himalayan Singing Bowls, vars toner och vibrationer mjukar upp såväl muskler som sinne och fördjupar din meditation och avslappning.

Dagen avslutas med LAB. Denna LAB klass har sin utgångspunkt i Rocket Yoga-sekvenserna och är en möjlighet att gå in djupare i olika asanas för att uppstå deras uppbyggnad. De mer avancerade positionerna i serien, exempelvis Pincha Mayurasana, Urdhva dhanurasana, Sirsasana, Kaposatana och handstands kommer att ges mer tid att utforska. En rolig, interaktiv workshop!

Avgiften betalas till bg 815-5921 eller via Swish 1233600467 i samband med anmälan. Vid fullbokat event mejla till info@stockholmsaltspa.com för att komma med på väntelistan. OBS! Avgift vid betalning på plats samma dag 100 kr utöver kursavgiften. Vid bokning som görs närmare än 24h före eventet är betalning på plats ok utan extra avgift.

Anmälan är bindande. Oavbokat besök debiteras. Särskilda avbokningsregler gäller vid event. Se bokningsreglerna överst på sidan.

Instruktörer: Sanna Ansaldo  och Diana ”Py” Ionescu  

Tid: 2021-xx-xx kl. 09.00-17.00 

Pris: 1200 kr (inkl lunch och fika).

Välkommen!