Ayurvedisk konsultation med pulsläsning

En ayurvedisk hälsokonsultation med pulsläsning visar vilka obalanser du har i kropp och sinne, som ofta ger symptom som problem med sömnen och/eller magen, oro och/eller ångest, och du får under konsultationen råd för att komma tillbaka till balans.

En ayurvedisk konsultation består framför allt av pulsdiagnostik. Du får sedan individuella och enkla men effektiva rekommendationer om hur du kan komma i balans, harmoni och hälsa.

Betoningen i behandlingen ligger på örter och kryddor som hjälper till att rena och balansera. Du får också kostråd, rekommendationer om yoga asanas och andningsövningar, och om hur du kan hitta den livsstil som är rätt för just dig.

Du är välkommen att efter konsultationen hålla kontakt via mail för att ställa frågor och få pepp på din resa till en balanserad hälsa.

Läs mer om ayurveda på Tiajumbe.se.

Pris: 1 250 kr (90 min)

Kostrådgivning – Cellwellbeing Vitamintest

Lider du av allergi, astma, läckande tarm, trötthetssyndrom eller andra störningar?

En hårrotsskanning kommer att ge dig verktyg för att må bättre på ett naturligt sätt. Dels genom kostförändringar, dels genom att ta reda på exakt vilka vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror, omega fettsyror etc. din kropp saknar.

Roten av fyra hårstrån räcker för att läsa av din genetik och ditt kroppstillstånd på ett säkert och effektivt sätt och för att skapa en personlig rapport. Testet kartlägger inom vilka områden du lider underskott av vitaminer, mineraler, viktiga fettsyror, aminosyror och antioxidanter. Det ger även en bild av om du påverkats av Wi-FI-strålning, mobiltelefon, dataskärm eller lågfrekvent strålning. Dessutom avslöjar det om du har Candidasvamp, parasiter, postvirus eller förgiftats med exempelvis toxiner. metaller, kemikalier eller strålning.

En hårrotsskanning är en pålitlig metod för att öka människors hälsa och prestanda, oavsett om de är professionell idrottare, barn under tillväxt, vuxna eller äldre.

När vi skannat och analyserat DNA från dina hårrötter får du en rapport som visar:

  • En lista med de vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror och omegafettsyror mm som du behöver.
  • En lista över livsmedelsrestriktioner för att gå ut i 90 dagar.
  • En lista över livsmedelstillsatser för att undvika och allmän tillsatsinformation.
  • En 90-dagars näringsplan, inklusive näringsämnen, vatten och livsstilsfaktorer.
  • En personlig lista över livsmedel för att öka eller lägga till ditt dagliga intag.
  • Ett självkontrollblad som hjälper dig att hålla koll på dina framsteg.

Testet inkluderar 60 minuters samtal.

Bokning sker per email halsobalansen@gmail.com eller telefon 0705-436818

Pris: 1500 kr

Reikihealing

Reikihealing är en effektiv och mjuk behandlingsmetod som verkar avstressande, minskar smärta och ångest. Reiki stöttar kroppen egna läkeprocess och fyller på kroppens förråd med energi. En behandling ger djup avslappning i kropp och sinne.

Under en reikihealing ligger du påklädd och inbäddad i mjuka filtar på en massagebänk. Healingen förmedlas genom att behandlaren placerar händerna på eller strax ovanför olika ställen på kroppen.

Läs mer om reikihealing på Reikiforbundet.se.

Pris: 950 kr (60 min)

Shamansk healing med chakrarening

Shamansk energimedicin kan hjälpa till att lindra stress, ångest, oro, passivitet, blockeringar och smärta/värk. Det kan hjälpa till att skapa kontakt med din inre kärna, din inre röst, och aktiverar din egen läkekraft.

En shamansk healing är en kraftfull behandling. Här renar vi, löser upp och extraherar vid behov blockerade energier, och utför balanserande chakrarening. Andra tekniker som kan förekomma är future pace och meditationer.

Varje behandling är unik och innefattar de tekniker som just du behöver för att bli fri från dina energiblockeringar, begränsande tankar och/eller beteendemönster. Under behandlingen ligger du på en massagebänk med kläderna på. Behandlingen inleds och avslutas med ett samtal, och behandlingen kan komma att involvera aktivitet från dig.

Efter behandlingen mailar jag ett dokument med din nya sanning framåt samt verktyg och insikter som stöttar dig på din fortsatta livsresa. Shamansk energimedicin är ett uråldrig medicinskt system där vi behandlar vårt energifält. Under behandlingen löser vi upp energimässiga blockeringar som orsakar fysiska och mentala symptom.

Genom att lösa upp dessa blockeringar frigörs kraft och energi samtidigt som negativa mönster och begränsningar lämnar systemet.

Läs mer om shamanskt energimedicin på tiajumbe.com.

Pris: 900 kr (60 min)

Shamansk healing med chakrarening och soul retrieval

En shamansk healing med soul retrieval är mycket djupgående. Här renar vi, löser upp och extraherar vid behov blockerade energier, utför balanserande chakrarening, och gör en så kallad soul retrieval: återför en del av dig som du förlorat kontakt med efter ett trauma eller annan smärtsam upplevelse.

Andra tekniker som kan förekomma under behandlingen är destiny retrieval, future pace, upper journey, förlåtelsemeditation, liksom andra meditationer och övningar.

Varje behandling är unik och innefattar de tekniker som just du behöver för att bli fri från dina energiblockeringar, begränsande tankar och/eller beteendemönster. Under behandlingen ligger du på en massagebänk med kläderna på. Behandlingen inleds och avslutas med ett samtal, och behandlingen kan komma att involvera aktivitet från dig.

Efter behandlingen mailar jag ett dokument med din nya sanning framåt samt verktyg och insikter som stöttar dig på din fortsatta livsresa.

Shamansk energimedicin är ett uråldrig medicinskt system där vi behandlar vårt energifält. Under behandlingen löser vi upp energimässiga blockeringar som orsakar fysiska och mentala symptom. Genom att lösa upp dessa blockeringar frigörs kraft och energi samtidigt som negativa mönster och begränsningar lämnar systemet.

Läs mer om shamanskt energimedicin på tiajumbe.com.

Pris: 1700 kr (120 min)