Ansiktsbehandling

En härlig behandling som gör underverk med ditt ansikte och får dig att känna dig riktigt fräsch. Rengöring, peeling, hudanalys ingår, liksom ånga, porrengöring, massage, ansiktsmask och ansiktskräm. Dessutom får du en bonus i form av akupressur i ansiktet, ansiktsmassage och handmassage.

Ansiktskur

Denna ansiktsbehandling anpassas efter kundens hudtyp och hudtillstånd. En torrare hud behöver mer fukt och näring, medan en fetare hud behöver en mer djuprengörande behandling. En riktig dunderkur.

Frans- och brynfärg

Om du vill ha snygga ögonfransar och ögonbryn ska du boka den här behandling. Då får du dessutom formning av ögonbrynen.

Koppning

Koppning är ett alternativt terapimetod som används till att lindra smärta, inflammation och spänningar. Genom att trycka ihop koppor mot huden bildas ett vacuum som ökar blodgenomströmningen i bindväv, muskler, och underhud och ger en kraftfull cirkulationsökning. Man brukar likna det vid en djup bindvävsmassage.

Behandlingen är bra för dig som har långvariga muskelspänningar, muskelknutor, triggerpunkter eller celluliter.

Koppning bör undvikas vid hjärtproblem, högt blodtryck, diabetes, graviditet, vid blodförtunnande läkemedel eller om kunden har haft en stroke.

Vaxning 

Välj mellan vaxning av halva benen och vaxning rygg.