Energimassage

Energimassage ges på en specialbyggd stol med kläderna på. Massagen balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Den är speciellt välgörande om du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar kroppsmedvetandet aktiverar lymfsystemet och är bra för för blodtrycket. Massören arbetar på rygg, nacke, höfter, armar och huvud enligt ett visst mönster som följer akupunktursystemet.

Det här är en behandling som alla mår bra av. Låt energin flöda!

Massage

Shiatsu

Shiatsu ökar kroppens självläkande förmåga och förebygger sjukdomar. Den här massagen har flera uppskattade hälsoeffekter: ökad kroppsmedvetenhet, större välbefinnande, självinsikt och mental stabilitet.

Behandlingen är mjuk och dynamisk och den utförs traditionellt på en mjuk madrass på golvet, men kan även utföras sittande eller på en massagebänk. Patienten, som bör ha mjuk och ledig klädsel, kan ligga på rygg, sida eller mage. Med tryck, sträckningar och mjuka justeringar arbetar terapeuten i ett dynamiskt flöde. Genom denna mjuka beröring, värme och omsorg får patienten en påminnelse om hur det är att kännas hel och trygg. Effekten blir gradvis djupare vid regelbundna behandlingar.

Klassisk svensk massage

Löser upp spända muskler, ökar blodcirkulation, och ger dig en stunds behaglig avkoppling. Behandlingen anpassas efter just efter dina behov och hjälpa dig att må bra. 

Spamassage

En avslappningsmassage som är avstressande och mjuk. Det här något för dig som inte vill ha en muskelbehandling utan bara en riktigt skön massage. Du kan även välja ansikts- och skalpmassage.

Muskel- och nervterapi

Många går omkring med smärta av olika slag som stör och begränsar deras liv. Ofta har de svårt att få hjälp och hitta en behandlingsform som lindrar eller avhjälper problemen.

En vanlig orsak till besvären är att kroppen vid fysisk ansträngning eller stress skapat mer syra än vad kroppen klarat av att transportera bort. Det resulterar i en massa slagg som lägger sig som klister runt muskler, nerver, senor och organ. Denna unika behandling tar loss stelnade syror och avhjälper många typer av smärta. 
Under muskel- och nervterapin används inga verktyg eller maskiner – terapeuten använder sin egen kropp. Behandlingen går ut på att återställa nervsystemets kontakt med kroppen och blodtillförsel till musklerna genom att ta loss slagg och restpartiklar som begränsar musklerna och nervernas funktion.

Alla människor är olika och hur många behandlingar som behövs beror på vilket problem man har. Ibland räcker det med en gång, men om du har gått med ett problem länge brukar det kunna behövas 2-6 behandlingar att komma till rätta med problemet.

En behandling tar ca 50-60 min.