Massage

Klassisk svensk massage

Löser upp spända muskler, ökar blodcirkulation, och ger dig en stunds behaglig avkoppling. Behandlingen anpassas efter just efter dina behov och hjälpa dig att må bra. 

Koppning

Koppning är ett alternativt terapimetod som används till att lindra smärta, inflammation och spänningar. Genom att trycka ihop koppor mot huden bildas ett vacuum som ökar blodgenomströmningen i bindväv, muskler, och underhud och ger en kraftfull cirkulationsökning. Man brukar likna det vid en djup bindvävsmassage.

Behandlingen är bra för dig som har långvariga muskelspänningar, muskelknutor, triggerpunkter eller celluliter.

Koppning bör undvikas vid hjärtproblem, högt blodtryck, diabetes, graviditet, vid blodförtunnande läkemedel eller om kunden har haft en stroke.

Koppning ger bästa effekt som kur. 30 minuter kur 5 ggr/10 ggr 2200 kr/4000 kr

Akupressur

Användningsområden: Akupressur kan ge hjälp och lindring vid t ex allergi, astma och andningsproblem; eksem, klåda och hudproblem; huvudvärk, migrän och nackproblem; tinnitus, trötthet och yrsel; ögon-, öron- och halsproblem; muskelvärk, ryggsmärtor och ledproblem; olika tillstånd med smärta; beroendeproblem t.ex. med socker, mat, kaffe och tobak; ätstörningar,stress, oro och nedstämdhet.

Axel och nacke + balansering 30 min: 495 kr

Behandling enligt tidigare diagnos 60 min: 795 kr

Diagnos av obalanser + behandling 75 min: 995 kr

Bokning sker via email: jeanebras@yahoo.com.br

Lymfflödesmassage / Lymfmassage

Lymfflödesmassage och lymfmassage är olika tekniker, men med samma slutmål. Behandlingen startar cirkulationen i kroppen så att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska effektivt kan transporteras ut ur kroppen.
Massagen har även en stor påverkan på vårt lugn och ro -system. En mjuk, avslappnande och behaglig massage där hud och bindväv behandlas. Vid regelbundna behandlingar och egenvård minskar överflödig vätska från kroppen och då ökar chansen att minska på kroppens omfång. Kan även ha en positiv påverkan på oförklarliga smärt /värk områden, även neurologiska. Kombineras med fördel med Medicinsk laser och koppning som ingår i
behandlingstid eller boka ”kombo”.


Vid första besöket instrueras du i egenmassage och får individuella råd, rekommenderar då 65-80 minuters tiden.

Bra komplement till lymfflödesmassage är IR-tunnel. Lär mera och boka här

Medicinsk Laser

Med medicinsk laser appliceras laserljus icke-invasivt för att minska smärta och inflammation. Det främjar även läkning, reducerar alla slags svullnader, stimulerar cellfunktioner, är ett effektivt komplement vid all slags massage samt sätter effektivt igång lymfsystemet.

Rent kliniskt har forskningen bland annat visat att man kan förkorta läkningstiden/rehabiliteringstiden vid olika inflammatoriska tillstånd ex vid rematoid artrit, artros och sen besvär. Har behandlat överrörlighet och kroppsdelar med smärttillstånd med framgång, kan även hjälpa mot tex tinnitus.
Kombinera med massage eller köp som enskild kur.

45 minuter kur 5 ggr/10 ggr 2600 kr/ 4700 kr

HYRA MIDCARE LASER! Instruktion 15 + behandling 25 min

OBS! Denna tjänst måste bokas i förväg, minst ett dygn innan behandling! Önskar du 60 min läggs 200 kr på tiden, kontakta mig då så lägger jag på 15 minuter.


Hyra inkl ett tillfälle á 40 minuter med instruktioner och behandling av problemråde:
1 VECKA: 1100 KR
2 VECKA: 1600 KR
3 VECKA: 2100 KR
4 VECKA: 2600 KR


Vi går igenom hur du ska använda lasern och ett individuellt anpassat behandlingsprogram för dig i praktiskt utförande.
Du kan tex boka för en vecka men sedan swisha summa för nästkommande period om du vill förlänga tiden eller vad vi kommer överens om för lämplig behandlingstid. VIKTIGT ATT DU HAR EN HEMFÖRSÄKRING. Detta pga att det ingår i din egen hemförsäkring om lasern skulle tappas bort under uthyrningstiden. Avtal kommer att skrivas för uthyrning.
Midcare är enkel att använda och den är fulladdad att räcka för ca 5 timmar. Hyr du längre tid går vi igenom hur batteribyte sker.

Medicinsk laser är klart effektivaste metoden på marknaden för att minska inflammation, läka/reparera skador (påskynda läkningsprocess), minska smärta (bryter smärtcykeln) och minskar svullnader, vid lymfstopp och ärr efter operation. Utan någon biverkan!
Även lämplig som komplement till egenvård vid ett trögt lymfsystem

Laser kommer även att finnas till försäljning.
DENNA TJÄNST KAN BOKAS I SAMBAND MED DIN ORDINARIE MASSAGEBEHANDLING.

Holistisk Hot Stone Massage

Utförs med handslipade och polerade lava stenar som är uppvärmda varmt vatten.
Löser upp spänningar i kroppen och ger avslappning och njutning för kroppen och sinnet, förbättrar lymfflödet och blodcirkulationen samt hjälper till att transportera bort toxiner och slaggprodukter.

Ansiktsmassage med Olja och Hot Stone Stenar

Massagen hjälper ansiktsmusklerna att slappna av.
Först utförs ansiktsmassage med varm vegetarisk massageolja, därefter masseras ansikte, hals och nacke med lavastenar. Avslutas med skalpmassage.
Denna massage ger skön avslappning samt hjälper att öka cirkulationen i ansiktet, halsen och nacken.

Lyx Hot Stone Massage för hela kroppen och ansiktet

Holistisk helkroppsmassage med Hot Stone lavastenar + ansiktsmassage och skalpmassage. 

Utförs med handslipade och polerade lava stenar som är uppvärmda varmt vatten.
Löser upp spänningar i kroppen och ger avslappning och njutning för kroppen och sinnet, förbättrar lymfflödet och blodcirkulationen samt hjälper till att transportera bort toxiner och slaggprodukter.

Chakrabalansering och -reglering med stämgafflar

Chakrabalansering och -reglering är en behandling som återskapar balans och harmoni i kroppens energicenter – chakror. På varje chakra aktiveras olika stämgafflar som har olika toner och frekvenser. Olika blockeringar i organen befrias med hjälp av djupverkande vibrationer. Stämgafflarna har fysisk, psykisk och emotionell läkande verkan.

Kan kombineras med holistisk ryggmassage eller skalpmassage. Ger en känsla av djup avkoppling och välbefinnande.

Chakrabalansering och -reglering med stämgafflar 45 min: 795 kr

Med skalpmassage 60 min: 1 195 kr

Med holistisk ryggmassage 80 min: 1 295 kr

Zonterapi med stämgafflar + Fotmassage med essentiella oljor

Zonterapi med stämgafflar är en alternativmedicinsk metod som används för att sända vibrationer från olika zonterapipunkter under fötterna till olika kroppsdelar och organ, som stimuleras med hjälp av vibrationerna. Vid obalans eller sjukdom kan stimulering via zonterapipunkterna återskapa energibalansen i respektive organ.
Behandlingen avslutas med en behaglig fotmassage med essentiella oljor (aromaterapi).

Zonterapi med stämgafflar + Fotmassage med essentiella oljor 60 min: 995 kr

Abhyangamassage och healing

Med varm olja med 18 medicinalväxter som ger näring till huden masseras hela din baksida samtidigt som terapeuten finner stagnerad och blockerande energi i ditt system. Vi transformerar, löser upp, förflyttar, frigör, föser den energin som inte gynnar ditt högsta bästa och höjer din egen frekvens och medvetenhet och fyller på med ny läkande energi i allt som är du. Efter halva tiden vänder du dig om för att fortsätta på framsidan.

Behandlingen aktiverar ditt energisystem, masserar lymfan, marmapunkter och frigör spänning, stress och energimässiga blockeringar från tidigare händelser, människor, platser, känslor etc som du kan ha burit på länge. Detta sker i dialog med dig så du får också en förståelse för varför du haft ont, känt emotionell belastning eller liknande. Det innebär att allt från gamla känslor som hindrar dig från att uttrycka dig och leva fritt till värk och andra utmaningar kan släppa för gott då vi hittar både orsaken och symtomen till dem. Det kan innebära att relationer blir annorlunda, att kroppen känner sig friare, att tilliten till dig själv ökar, att inflammation, för mycket vätska i kroppen, känslor av förminskning, att inte duga, försvinner. En behandling har för flera klienter visat sig vara personlighetsförändrande. Ibland behöver man mer regelbundenhet i behandlingarna. 

Behandlingen inkluderar zonterapi på fötter och ansikte, chakrabalansering, ev klangskålar och tibetansk healing för att hjälpa stagnerade energier att lösa upp sig.

Pris: 60min 1500:- / 90min 1900:- / 2tim 2400:-

Terapeut: Malin Rydesjö

Bokning sker per telefon eller email: info@livelifealive.se   +46 70 775 08 68