Massage

Klassisk svensk massage

Löser upp spända muskler, ökar blodcirkulation, och ger dig en stunds behaglig avkoppling. Behandlingen anpassas efter just efter dina behov och hjälpa dig att må bra. 

Spamassage

En avslappningsmassage som är avstressande och mjuk. Det här något för dig som inte vill ha en muskelbehandling utan bara en riktigt skön massage. Du kan även välja ansikts- och skalpmassage.

Muskel- och nervterapi

Många går omkring med smärta av olika slag som stör och begränsar deras liv. Ofta har de svårt att få hjälp och hitta en behandlingsform som lindrar eller avhjälper problemen.

En vanlig orsak till besvären är att kroppen vid fysisk ansträngning eller stress skapat mer syra än vad kroppen klarat av att transportera bort. Det resulterar i en massa slagg som lägger sig som klister runt muskler, nerver, senor och organ. Denna unika behandling tar loss stelnade syror och avhjälper många typer av smärta. 
Under muskel- och nervterapin används inga verktyg eller maskiner – terapeuten använder sin egen kropp. Behandlingen går ut på att återställa nervsystemets kontakt med kroppen och blodtillförsel till musklerna genom att ta loss slagg och restpartiklar som begränsar musklerna och nervernas funktion.

Alla människor är olika och hur många behandlingar som behövs beror på vilket problem man har. Ibland räcker det med en gång, men om du har gått med ett problem länge brukar det kunna behövas 2-6 behandlingar att komma till rätta med problemet.

En behandling tar ca 50-60 min.